Honden willen rennen, spelen en met soortgenoten omgaan.

Helaas is niet iedereen altijd in staat om op alle dagen de hond voldoende beweging te geven.  

Animal Joy zorgt ervoor dat deze lekker kan ravotten op tijden dat het u niet zo goed uitkomt. 

De hond wordt 's ochtends of 's middags bij u thuis opgehaald en met andere honden meegenomen naar een mooi wandelgebied.

Dagelijks wandel ik met twee groepen(ochtend en middag) van maximaal 10 honden tegelijk,waarbij mijn eigen hond ook meetelt. Uw hond wordt opgehaald in een comfortabele bedrijfsauto, die is ingericht voor hondenvervoer. Elke wandeling duurt minimaal ÚÚn uur(weer of wind). Afhankelijk van de te rijden route (om alle honden op te halen), is uw hond de ene keer iets langer en de andere keer iets korter van huis. Gemiddeld is dit zo'n twee/tweeŰneenhalf uur per keer.

Voordat de eerste wandeling plaatsvindt wordt er een kennismakingsgesprek gepland. Eerst een keertje meelopen vind ik voor beide partijen tegenwoordig wel zo prettig. Dan kan ik een goede inschatting maken en leert de hond mij alvast wat kennen met een vertrouwd iemand erbij,deze eerste wandeling is uiteraard kosteloos.

Honden zijn van nature roedeldieren. Omdat honden in een roedel elkaar controleren en in de gaten houden, zullen zij zich snel in de groep opgenomen voelen en vrij kunnen meelopen. Een fikse wandeling houdt uw hond niet alleen fit en gezond, door de vrije omgang met soortgenoten kan zijn gedrag ook positief be´nvloed worden. Tijdens de wandelingen weten de honden zich prima te vermaken.

Uiteraard is het de bedoeling dat iedere hond zich verheugt op het volgende uitstapje met Animal Joy. Wilt U weten hoe het met Uw hond(en) gaat kunt U mij altijd bereiken op tel.nr. 06-15050587(of via e-mail info@animaljoy.nl),dan zal ik altijd even de tijd nemen om dit met U te bespreken.